Huis > Nieuws > Inhoud
Houtslijparrest veegt Is niet wilt gebruik, wil zitten kundig voor gebruik!
Sep 13, 2017

Houtslijparrest veegt is niet u wilt gebruiken, wilt kunnen gebruiken!
In de hete zomermaanden, houtslijparrest veegt zijn van essentieel belang zorg reinigingsproducten. Pasgeboren baby huid delicaat, na gebruik in de urine van de zorg van de huid voor de babydoekjes pulp is de meest zachte en effectieve manier om schoon te maken. Maar onlangs gemeld dat veel natte handdoeken bevat propyleenglycol en andere ingrediënten van invloed zal zijn op de gezondheid van de baby.
1, aandacht besteden aan de samenstelling van het houtslijparrest veegt Zie
Geen aandacht besteden aan de aankoop van gebonden textielvlies houtslijparrest veegt, water en additieven zijn in overeenstemming met de vereisten. Gebruik geen houtslijparrest veegt met de volgende ingrediënten.
(1) conserveermiddelen: benzalkoniumchloride
De Franse nationale Instituut van geneesmiddelen en de veiligheid van de producten van gezondheid (ANSM) beveelt aan dat de producten van de zorg voor kinderen jonger dan drie jaar van leeftijd en zorg producten voor papier luiers niet dit ingrediënt moeten bevatten.
(2) witmakers: TL agent
Hoewel het niet eten doet, maar het bedrag van de contactpersoon, de fluorescerende agent op het menselijk lichaam erg klein is, maar de fluorescerende agent door middel van de wond of andere in het menselijk lichaam betekent, gecombineerd met het eiwit, kan het is moeilijk om uitgescheiden, en cel variatie , er is een potentieel risico van kanker.
(3) alcohol en parfum
Vele houtslijparrest veegt bevatten alcohol en smaak, alcohol is vluchtig en irritant, makkelijk te veeg het oppervlak vochtverlies van de huid, ongemak, niet geschikt voor baby's huid. Smaken zijn irriterend voor de huid en gemakkelijk leiden tot huidirritatie.
2, zie houtslijparrest veegt productinformatie
De productinformatie bevat de datum van vervaardiging, fabrikant, site, telefoon, houdbaarheid, actieve ingrediënt, productie lotnummer, gezondheid vergunning nummer, gezondheid standaard nummer, instructies en voorzorgsmaatregelen. Deze informatie is onvolledig, meer vage of is verlopen, is het beste niet te kopen.
3, Controleer het zegel van houtslijparrest veegt verpakking
Koop baby pulp natte doekjes, maar hangt ook af van het product verpakking zegel. De verpakking van het houtslijparrest veegt moet worden verzegeld zonder schade. Zodra de verpakking is slecht of beschadigd, de bacteriën zullen diepe houtslijparrest veegt, houtslijparrest veegt sterilisatie effect is hoog.
Bovendien, na het nemen van het houtslijparrest veegt af, als u wilt onmiddellijk plakken een goede afdichting te vermijden van hoge temperaturen of direct zonlicht, wat resulteert in droge houtslijparrest veegt invloed op het gebruik van resultaten.
4. Let op het gevoel en geur
Het is raadzaam te kiezen voor zachte en dikke baby pulp natte doekjes, niet gemakkelijk te schrapen of laat het puin; Kies geen geur van de baby houtslijparrest veegt af, zodat dit soort houtslijparrest veegt toevoegen minder ingrediënten, minder stimulatie van de baby de
5. Kijk naar de dikte van het houtslijparrest veegt
De dikte van het houtslijparrest veegt is één van de criteria om te bepalen dat de kwaliteit van het houtslijparrest veegt wordt meestal beschouwd als dat dikke houtslijparrest veegt voelt beter, sterke gebruik, en dunne houtslijparrest veegt gebruikt in het proces gemakkelijker te scheuren, invloed hebben op haar vermogen om schoon te maken.
6, kijken naar het merk
De geavanceerde technologie van de grote brand bedrijf, de kwaliteit van de productie van papieren handdoeken is relatief hoog. Maar deze zijn niet absoluut zijn, in de specifieke keuze moet worden beschouwd.
Bij de aankoop van het houtslijparrest veegt ook onderscheid worden gemaakt tussen de hoge kwaliteit en lage kwaliteit houtslijparrest veegt, kwalitatief hoogwaardige houtslijparrest veegt zal hebben een zachte en elegante geur, zonder alle irriterende geur, en slechte kwaliteit houtslijparrest veegt duidelijk stimulatie Seksuele geur. In het algemeen, zullen kwalitatief hoogwaardige houtslijparrest veegt meer niet-geweven stoffen, zachte textuur en wit, zonder eventuele onzuiverheden, slechte kwaliteit houtslijparrest veegt er duidelijk onzuiverheden. In gebruik, kwalitatief hoogwaardige houtslijparrest veegt zal niet pluisjes, lage kwaliteit houtslijparrest veegt zijn duidelijk pilling, de huid heeft een stimulerend effect, gemakkelijk te produceren jeuk gevoel.
Merk op dat de verpakking moet boven de fabriek naam, plaats, telefoon, houdbaarheid, werkzame bestanddelen, productie lotnummer, productiedatum, gezondheid toestaan dat getal, de uitvoering van de gezondheidsnormen, instructies en voorzorgsmaatregelen, enzovoort.
Opmerking dat de houdbaarheid van verschillende houtslijparrest veegt hun eigen houdbaarheid hebben. "Gewone houtslijparrest doekjes" wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid, houdbaarheid is over het algemeen 6 maanden - 3 jaar. "Baby speciale desinfectie care houtslijparrest veegt" speciaal voor reiniging en verzorging van baby heupen, houdbaarheid is over het algemeen 1,5-3 jaar. "Lady make-up remover voor houtslijparrest veegt", de houdbaarheid is over het algemeen 3 jaar. "Vrouwen zorg desinfectie gewijd houtslijparrest veegt", houdbaarheid is over het algemeen 1 jaar.
"Ontsmetting van houtslijparrest doekjes" is verdeeld in twee soorten, één voor de kleine wonden en de omliggende huid schoon en ontsmet; de andere is een breed-spectrum bactericide effect voor de huid reinigen, smoothing, desinfectie, sterilisatie en de dagelijkse benodigdheden, gezondheid sanitair schoon ontsmetting, de twee sterilisatie houtslijparrest veegt houdbaarheid van 2 jaar.