Huis > Nieuws > Inhoud
Wipes zijn makkelijk te gebruiken, kies meer aandacht
Sep 05, 2017

Wipes zijn makkelijk te gebruiken, kies meer aandacht
Natte papieren handdoeken en meer gebruik
1, geboren pasgeboren huid delicaat, elk toilet, veeg met een baby natte doekjes, maak een kleine kont schoon, comfortabel.
2, met de baby veel ongemak uit te gaan, uitgaan om een pak nat vocht te dragen, klaar om het kleine gezicht te wissen, kleine vuile handen en stinkende kont, het is heel handig.
Natte papieren handdoeken om punten te kopen
Merk op dat de verpakking boven de fabrieksnaam, de plaats, de telefoon, de houdbaarheidsduur, de actieve ingrediënten, het productnummer, de productiedatum, het gezondheidsvergunningnummer, de implementatie van gezondheidsnormen, instructies en voorzorgsmaatregelen enzovoort moeten zijn.
· Let op dat Wipes met verschillende toepassingen hun eigen houdbaarheid hebben.
· "Gewone Wipes" wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid, de houdbaarheid is over het algemeen 6 maanden - 3 jaar.
· "Disinfection Wipes" is verdeeld in twee soorten, een voor kleine wonden en de omliggende huid schoon en desinfectie; de andere is een breed spectrum bactericide effect voor huidreiniging, gladding, desinfectie, sterilisatie en dagelijkse benodigdheden, sanitair reinigen Sterilisatie, de twee sterilisatie Wipes houdbaarheid van 2 jaar.
· "Baby Care Wipes" gewijd aan het schoonmaken en verzorgen van baby gezicht of billen, de houdbaarheid is over het algemeen 1,5-3 jaar.
"Vrouwen make-up remover speciale Wipes" houdbaarheid is over het algemeen 3 jaar; "Dameszorg voor natte doekjes" De houdbaarheid is over het algemeen 1 jaar.
Let op de gevoeligheid
Gekwalificeerde Wipes zijn zacht, elegant smaak, textuurwit, na gebruik zal niet fluffen.
· Let op de zegel
De verpakking van de zakdoekjes dient te worden afgesloten en wordt niet beschadigd; de doos en de doekjes van de blikjes moeten verpakt zijn en niet beschadigd raken. Verpakkingsdichting is goed om de effectiviteit van desinfectie van Wipes sterilisatie te handhaven. Neem de doekjes, onmiddellijk plakken de zeehond om hoge temperatuur of direct zonlicht te vermijden, wat resulteert in droge Wipes beïnvloeden het gebruik van de resultaten.
Let op irritatie
Gebruik geen Wipes rechtstreeks Sassafra's ogen, middenoor en slijmvlies, zoals het gebruik van natte doekjes na huidirritatie, jeuk, irritatie en andere symptomen, moet onmiddellijk stoppen met gebruik, ernstig moet naar de ziekenhuis noodkamer gaan.
Op dit moment kunnen de leveranciers van Wipes servetten in twee categorieën worden verdeeld, één voor de Wipes (ook wel nat handdoeken, natte papieren servetten, enz. Genoemd), de andere voor de Health Wipes (ook bekend als Health Soft Wipes, Baby Hygiene Wipes, Vrouwenhygiëne Wipes, enz.), Voornamelijk voor huidreiniging.
Volgens de nationale normen moeten hygiëneproducten naast microbiële indicatoren voldoen aan de door de beperkte waarde voorgeschreven gezondheidsnormen, maar ook op E. coli en Staphylococcus aureus hebben een bepaald bactericide effect. Sommige van deze producten hebben ook een bepaalde rol bij het doden van schimmels, zoals Candida albicans, naast voedingsmiddelen en dranken, kunnen sommige producten ook worden gebruikt voor baby of vrouwen vulva schoon.
Het is aan te raden dat consumenten bij het aanschaffen van sanitaire doekjes aandacht besteden aan de volgende punten:
Ten eerste moet de productverpakking intact zijn, het interne product moet vocht bevatten, niet droog zijn.
Ten tweede, het verpakkingslogo duidelijke normen, zoals: de implementatie van gezondheidssignalen, productie-eenheden, adres, telefoon, instructies en voorzorgsmaatregelen.
Ten derde moet het logo ook: gezondheidsadministratie afdeling van het goedkeuringsnummer of productrecord en gezondheidsvergunningnummer van de productieplaats.
Ten vierde, de productie partij nummer, geldigheid of houdbaarheid.
5, andere relevante informatie, zoals: actieve ingrediënten, microbicide prestaties en de rol van de tijd, de toepassingsomgeving.
Daarnaast dient het gebruik van sanitaire doekjes ook aandacht te besteden aan:
1, Health Wipes droog eens dat verlies van bactericide effect, dus als de sterilisatie tijd te lang is, kunnen de producten niet het juiste sterilisatie-effect spelen.
2, gezondheidsvezels sterilisatie effect is beperkt, speelt voornamelijk een rol in schoonmaak en sanitatie, kan niet worden gebruikt als ontsmettingsmiddel, wanneer eenmaal geïnfecteerd met pathogene micro-organismen moet ook gebruik desinfecterende behandeling.