Huis > Nieuws > Inhoud
Winter gebruik van Baby houtslijparrest veegt zorg isolatie
Aug 02, 2017

Winter gebruik van baby houtslijparrest veegt zorg isolatie
Houtslijparrest veegt koude winter, gemakkelijk om irritatie van de huid van de baby, in het beste alvorens over het houtslijparrest veegt aan hitte te gebruiken. Voorwaardelijke kan kopen een dedicated houtslijparrest veegt kachel, de gehele doos van houtslijparrest veegt af naar het gebruik van Verwarming, maak uw baby voelen zich meer comfortabel.
Wilt niet teveel geld kunt kopen een klein pakketje van houtslijparrest veegt verder een of twee stukken van het houtslijparrest teniet, verzegeld in een schone plastic zak weken in warm water, wacht totdat de tijd natuurlijk warm Almost vrienden is plaatsen
Winter out, kun je een klein pakketje van houtslijparrest veegt in de zak van de persoonlijke kleding, dus wanneer het houtslijparrest veegt met de lichaamstemperatuur, het zal niet afkoelen tot de baby's kleine PP.
Baby houtslijparrest veegt zijn veelgebruikte objecten voor zuigelingen en jonge kinderen, ouders zijn altijd duizenden keuze, in de hoop om veiliger babyproducten te kopen. Echter de Consumentenraad van Hongkong onlangs aangekondigd dat de controles ter plaatse gevonden in Hongkong markt verkoop van 44 zuigelingen en peuters gewijd schoon hout doekjes, 33 gemarkeerd met conserveermiddelen, 9 met conserveermiddelen "methyl isothiazolinone" MIT), kan ernstige huiduitslag veroorzaken bij zuigelingen en jonge kinderen huid. Onder hen, de Phoebe merk een houtslijparrest baby veegt af "lijst".
Verschillende merken verschillen
Hong Kong Consumentenraad zei dat methyl isothiazolinone (MIT) in Europa en de Verenigde Staten te maken veel jonge kinderen en volwassenen allergische reacties, extreme gevallen kunnen patiënten met zwelling, blaren, huid gespleten, enzovoort.
Het is wel verstaan dat MIT als conserveermiddel zeer effectief wordt wijd gebruikt in cosmetica en verzorgingsproducten. Op 12 December 2013, de Europese cosmetica Personal Care Products Association industrie aanbevelingen voor het gebruik van andere conserveermiddelen om te stoppen met het gebruik van andere conserveermiddelen MIT gepubliceerd en stelde dat cosmetica bedrijven moeten stoppen met het gebruik van andere conserveermiddelen MITs als spoedig mogelijk in de in behandeling zijnde cosmetica zonder te wachten tot het producttype EU cosmetica regelgeving over MIT gebruik te controleren bijgewerkt.
Onlangs, de verslaggever bezocht een aantal supermarkten, apotheken en kinder winkel gevonden die de markt verkoop van baby houtslijparrest veegt van tientallen merk, publiciteit richten voor "geen tranen formule", "food grade xylitol" "Geen alcohol", "geen specerijen", geen TL agent, "sterilisatie, desinfectie" en zo verder.
Verslaggevers gevonden dat verschillende functies van het houtslijparrest veegt niet dezelfde samenstelling, zelfs tussen de verschillende producten is heel anders. Sommige houtslijparrest veegt de belangrijkste ingrediënten worden alleen weergegeven, zoals een merk van baby speciale hand natte handdoek als "xylitol, innovatieve mazen gaas structuur", een ander merk Kinder houtslijparrest veegt was "zuiver water 100%, geen draaiende doek"; en sommige houtslijparrest veegt zijn complexe ingrediënten, zoals moeders zijn zeer gewilde nadat een merk baby hand houtslijparrest veegt in zijn koopwaar materiaal gemarkeerd"water, propyleenglycol, citroenzuur, natriumbenzoaat, 羫Sodium citraat, hydroxyphenethyl ester, hydroxyfenyl acrylaat, vlies stof ".
Echter de verslaggever in de markt niet zien de Phoebe baby houtslijparrest doekjes voor verkoop, did niet vondst een houtslijparrest baby veegt af in de samenstelling tabel "methyl isothiazolinone".
Wond schade gebruik te vermijden
Volgens rapporten, de natte handdoek toegevoegd ingrediënten zijn voornamelijk propyleenglycol, cetyl chloride, alcohol en sommige conserveringsmiddelen zal, niet alleen de huid stimuleren en gemakkelijk leiden tot contactdermatitis en andere huidallergieën.
Wangjing ziekenhuis Dermatologie directeur Li Guangrui zei dat baby's en peuters van gevoelige huid, dus het gebruik van desinfectie houtslijparrest veegt te eisen, maar in feite de verkoop van het houtslijparrest doekjes op de markt bevatten meer conserveringsmiddelen, omdat de desinfectie van ingrediënten binnen de conserveermiddelen moet worden bewaard kunnen, en conserveringsmiddelen voor het kind een bedreiging vormen. Kinderen huid gevoelig en kwetsbaar, langdurig, overmatig gebruik van chemische stoffen meer houtslijparrest veegt producten huidallergieën kan veroorzaken. Hij suggereerde dat, of het nu een kleine baby's kleine ezel, of handen en gezicht, het is beste om water en gaas schoon te vegen, dus veiliger.
Hij herinnerde dat het gebruik van het houtslijparrest veegt moet proberen te vermijden van contact met de oogleden, oren en andere gevoelige delen. Daarnaast gebruik niet rechtstreeks houtslijparrest doekjes wrijf de ogen en de huid schade. Het gebruik van het houtslijparrest veegt zoals roodheid van de huid, jeuk en andere allergische symptomen, zouden onmiddellijk moeten ophouden met behulp van, ernstige gevallen moet onmiddellijk naar het ziekenhuis voor behandeling.
Houtslijparrest veegt veegt kunnen niet wassen van de handen vervangen
Veel ouders met kinderen om uit te gaan eten of spelen, vaak met houtslijparrest veegt af, wanneer het is "hand sanitizer." Zoals iedereen weet, deze praktijk niet kan worden ontsmet, en vele houtslijparrest veegt er gezondheidsrisico's zijn.
Herinnerde, als de zuigelingen en jonge kinderen langdurig gebruik van houtslijparrest veegt handdoek, kunnen er giftige stoffen. Kinderen zullen vaak de gewoonte van het eten eten, zodat is het gemakkelijk om het houtslijparrest veegt hierboven de chemische stoffen in de maag, lange termijn gevolgen kunnen hebben voor gezondheid.
Stromend water spoelen handen om gezondheid, als de handwas niet handig is om echt wilt gebruiken houtslijparrest veegt, de beste keuze van ingrediënten eenvoudige houtslijparrest veegt producten. Li Guangrui herinnerde, steriele houtslijparrest veegt in het algemeen niet-geurende en geurig, om te minimaliseren van de stimulatie van de huid, de beste keuze zonder geur, met name gevoelige huid.