Huis > Nieuws > Inhoud
Zullen Cellulose Doekjes de poriën dikker maken?
Sep 25, 2017

Zullen Cellulose Doekjes de poriën dikker maken?
Cellulose Wipes gezicht, schoon is niet compleet, het is gemakkelijk om poriën te obstructie te veroorzaken, schoon het gezicht is de beste stroom van koud water, als de werkelijke omstandigheden alleen Cellulose Doekjes kunnen gebruiken reinig het gezicht, niet bang om nog een paar te verspillen, onthoud onmiddellijk betalen gebruiken.
De redenen voor de grote poriën zijn:
1, leefgewoonten, eetgewoonten, zoals laat opblijven, roken enzovoort.
2, vanwege onjuiste reiniging veroorzaakt door capillaire vuil verstopping, veroorzaken grote poriën. Huidepidermisbassins blijven cellen produceren en naar het bovenste gedeelte getransporteerd, totdat de cel veroudert en de generaal van nature afvalt. Maar de poriën geblokkeerd, het metabolisme van de huid is niet glad, Cellulose doekjes kunnen niet vallen zoals gepland, resulterend in verhoogde poriën.
3, als gevolg van huidveroudering veroorzaakt door veroudering van de huidrelaxatie, waardoor grote poriën ontstaan. Met de toename in leeftijd, bloed make-up onjuist: uitstrijkje met irriterende cosmetica en langdurig gebruik van sterke bacteriedodende sterke crème, ontstekingsremmende water, zal de poriën meer ernstige obstructie, vet uitscheiding niet uit, zoals het ontbreken van gepaste zorg, Zal steeds serieuzer worden, hoe meer dikke poriën.
4, het overmatig gebruik van het masker: veel diepe masker eerste poriën, om diep in de poriën van de olie en vies uit, te veel gebruik van diepe reiniging masker, zal de poriën dik.
Cellulosewatten kunnen alleen als noodsituatie worden gebruikt, MM of ontwikkelen geen gewoonten. Bovendien is de kwaliteit van Cellulose-doekjes heel anders, slechte Cellulose-doekjes die vaak tegen de huid wrijven is vrijwel een verwonding. Van de mooie leider van het boek kan gezegd worden dat hij in staat is om reinigingshulpmiddelen te gebruiken dan onze handen aan het delicate!
Er zijn veel mensen die zullen zeggen hoe het gebruik van Cellulose Doekjes het nog steeds gebruikt? Dit is wat we elke dag doen, niet hoeven te leren? Oh, in feite, omdat we elke dag doen, dus zullen we de details negeren en de links verbinden
In feite, was je gezicht is ook goed geïnformeerd Oh, om je eraan te herinneren om je gezicht te wassen onaangepaste manier om onze gezondheid te schaden Oh, vooral liefde lange acne meisjes moeten aandacht besteden aan vrienden. Er is niemand die een bruikbare wastafel wast, en niemand voelde dat je je gezicht wast met een wasbak, die viezer wast, Cellulose-doekjes schoonmaakt en zelfs de poriën van het gezicht dik voelt worden, met kleine deeltjes bedekt in het gezicht?
We weten dat het water in de wastafel vastzit, Cellulose Doekjes zullen het effect van wassen niet veroorzaken, hun handen en gezicht zullen vuile dingen zijn, met wasbak, hoe je het ook wast, vuile dingen blijven in de wastafel Laat je cyclus herhalen gebruik, dus er zal natuurlijk meer worden gewassen naarmate je meer vies voelt. Er is de tijd om je gezicht te wassen mag geen zeep gebruiken Oh, zeep zal niet alleen de huid stimuleren, Cellulose Doekjes maar ook onze eigen natuurlijke huidbeschermende huid beschadigen, dus was je gezicht niet met zeep Oh.
En dan is er heet water, heet water wast de meeste aandacht, en veel mensen voelen zich op hun gemak met heet water, maar heet water zal je huidbeschermende film volledig beschadigen, en Cellulose Doekjes zullen heel wat bacteriën ophopen, voor een lange tijd, de lichaam is erg slecht.
Cellulosewatten bevatten veel vloeibare, zeer gemakkelijk te kweken bacteriën, die relatief strikt zijn voor het productieproces, bij de reguliere fabrikanten, werknemers die dagelijks in de lucht in de winkel zijn voor ozondesinfectie om ervoor te zorgen dat de Cellulose Doekjes in de productie van lucht In de bacteriële vervuiling, de beste keuze om te kopen wanneer de productinformatie compleet is, goede reputatie van de reguliere fabrikanten producten.
Ten tweede, probeer elk stuk onafhankelijk, klein pakket Cellulose Wipes te gebruiken, zoals het gebruik van geselecteerde Cellulose Wipes, elk na gebruik verzegeld, zo snel mogelijk opgebruikt om te voorkomen dat het actieve ingrediënt vluchtig wordt.
De basisingrediënten van de Cellulose Doekjes zijn die die niet geparfumeerd zijn, en de gebruikelijke geur van thee, lavendel, wordt geproduceerd door een geur toe te voegen, en de keuze voor een niet-geurige Cellulose Doekjes betekent dat je minder additieven kunt krijgen, Woorden, belangrijker.