Huis > Nieuws > Inhoud
Wat is het verschil tussen nat toiletpapier en natte doekjes?
Aug 27, 2018


Allereerst is nat toiletpapier van hoge kwaliteit voornamelijk samengesteld uit ruwe houtpulp, kan het worden afgebroken in het toilet en in het riool; natte handdoek kan niet worden afgebroken in het toilet;


Ten tweede wordt nat toiletpapier van hoge kwaliteit getest door het vaginale slijmvlies, PH is zwak zuur, geschikt voor particuliere en allerlei soorten gevoelige mensen; Natte handdoeken zijn niet speciaal voor privé gemaakt; Tot slot heeft hoogwaardig nat toiletpapier een sterilisatiecapaciteit van 99,9% en niet door chemische sterilisatie van fungiciden, maar fysiek wissen, mild en niet-stimulerend.


Nat toiletpapier is een nieuw type nat toiletpapier dat kan worden weggespoeld. Vergeleken met gewone papieren zakdoeken, wordt nat toiletpapier een revolutionair nieuw product in de toiletpapierindustrie vanwege zijn uitstekende schone functie en comfortkenmerken.


In feite is nat toiletpapier niet de eerste in China. In de ontwikkelde landen in Europa en Amerika is nat toiletpapier al lang een huishoudelijke benodigdheden. In Zwitserland bijvoorbeeld, is de doorlaatbaarheid van nat toiletpapier al 50%, dat wil zeggen dat één op de twee mensen nat toiletpapier gebruikt ; in Duitsland is de doorlatendheid van nat toiletpapier bijna 40%; de geboorte van nat toiletpapier in China, echt helpen de Chinese mensen de kwaliteit van het leven te verbeteren, is het nastreven van kwaliteit van leven essentiële huishoudelijke benodigdheden.


Hangzhou U-cloths Commodity Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant van reinigingsdoekjes uit China.

Adres: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao Town

Plaats: Linan, Hangzhou

Staat: Zhejiang

Postcode: 311301

Land: China

Beheerder: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728