Huis > Nieuws > Inhoud
Wat is het gebruik van doekjes
Jun 05, 2017

Wipes Met de verbetering van de levensstandaard van de mensen veranderen de dagelijkse benodigdheden, de originele hand vies ah, de mond van de baby vuil, worden gewassen met water of een zakdoek om een schone baan voor de baby te doen en nu is technologie steeds vaker geavanceerd ah, er is een natte doekje geweest, de kleine doekjes functie is nog steeds erg sterk, dus vandaag te delen: wat is het gebruik van doekjes? Hoop iedereen te helpen Oh

Een: baby doekjes voor baby gebruik

Aan het afvegen van de baby of voor bediende patiënten

Baby vanaf de geboorte, vooral in de aanwezigheid van diarree, een dergelijke situatie, is de huid van de perianale huidverzorging uiterst belangrijk en soms is het vaak gebruik van warm water meerdere keren om kleine eikel te wassen, ook erg lastig, vooral bij winterkoelweer situatie, deze keer op de noodzaak om te solliciteren op de gewone baby doekjes, het is handig, een wrijven erop, je kan ook de rol van hydraterende Oh spelen. Langdurig bediende patiënten, zoals patiënten met hemiplegie, maar ook kunnen worden gebruikt om de doekjes van het huidschone gedeelte van het huidreinigende werk uit te voeren, eenvoudig en gemakkelijk.

Houd uw handen schoon en schoon

Aan de buitenkant zal de hand onvermijdelijk met bepaalde bacteriën in aanraking komen, vooral in het ogenblik is er geen plaats gevonden om hun handen te wassen. Deze keer kunnen neus- en monddoekjes handig zijn, een wrijven kan de huid schoon houden. Gezondheid, vooral in de winter, kunnen natte doekjes ook de rol van vochtige huid spelen, om de huid vochtig te houden.

Babylippen rond de huid schoon

Nadat de baby geboren is, vooral in de tanden wanneer de mond zal kwijlen, lippen, als het vaak nat is, dan wat uitslag, of de baby blijft neus lopen, als het regelmatige gebruik van papier, veeg dan de baby's neus onder het deel van de huid roodheid, zal de baby pijn veroorzaken, de baby zal weigeren de neus te wrijven, deze keer kunt u ook de neus en mond natte doekjes gebruiken om de huid schoon te beschermen.

Twee: vrouwelijke make-up remover gebruik

Doekjes Door het gezicht van het tijdperk, zal zo veel vrouwen gezicht een laag make-up zijn, en soms heeft hun eigen jurk tijd doorgebracht, en de situatie was te laat om hun gezichten te wassen. U kunt op de speciale remover van vrouwen wissen, een wrijven kan het gezicht van de dressing zijn, het lossen van het net, maar ook uw originele kleur van de huid.

Drie: ontsmettingsapplicaties

Volgens de functie van doekjes, hebben sommige doekjes doekjes ook de functie van desinfectie. Met de doekjes met deze functie, het oppervlak van het speelgoed van de baby, de huid van de hand uitgesneden of het oppervlak van de huishoudelijke elektronische apparatuur, veeg het uit, u kunt het oppervlak van het voorwerp of het oppervlak van de huid doden, Of erg handig Oh.

Vrouwelijk schoonmaken

Vrouwen hebben elke maand een fysiologische periode, in de fysiologische periode, vooral het grote aantal vrouwen, soms is het bloed niet schoon, het perineum is niet tijdig om te reinigen, bacteriën makkelijk te maken, deze keer kunt u desinfecterende doekjes gebruiken. de lokale huid schoon en sanitair, het is ook erg handig om te gebruiken

Vier: verwijder het gebruik van geur

Bij sport of zomer hoge temperatuur, zal de huid veel zweet verschijnen, zweet wanneer er wat smaak is, deze keer kunt u de geur aan de geur van doekjes gebruiken, beide kunnen opruimen, kan ook effectief zijn. Verminder de secretie van zweet, kan ook bacteriën doden.

Vijf: huidverzorgingseffect

Volgens de kwaliteit en de functie van verschillende papieren handdoeken voegen ook individuele hoogwaardige doekjes de vitamine E, zuur, glycerine en andere huidverzorgingsbestanddelen aan, zodat schoon, hydraterend, huidverzorging eenmalig gedaan werd.

Zes: schoenen gebruikt

Wipes Ga uit, de schoenen zullen onvermijdelijk worden geïnfecteerd met wat stof, zodat hun beeld sterk verminderd wordt, het gebruik van droog papier om te veegen, dan niet schoon, of er zal stof overblijven aan de bovenkant, deze keer kun je gebruiken gewone doekjes Om het stof op de bovenkant te verwijderen, maar ook een schone bovenkant, en stofreinigingstijd is het beste om het nat te reinigen, dus er is geen kans op stofvliegen