Huis > Nieuws > Inhoud
De drie functies van een doekjes
Jul 20, 2017De drie functies van een Wipes

De natte doekjesfabrikant introduceert Wipes drie functies: 1. De sterilisatie en de vlek: vuil en bacteriën zijn zichtbaar en onzichtbare verontreinigende stoffen, omdat vlekken de meest natte doekjes kunnen verwijderen, terwijl voor bacteriën de antiseptische doekjes moeten toevoegen. Op dit moment kunnen de Wipes in de markt worden verdeeld in twee categorieën: de ene is op zichzelf gesteriliseerd, maar voegt geen bactericide component toe, zodat het alleen het oppervlak van het artikel kan afvegen en de rol van sterilisatie niet kan spelen. Een ander soort toegevoegde antiseptische, verpakking zal worden genoemd, die gewoonlijk gebruikt worden benzalkoniumchloride, cetylpyridinechloride, westpyrazoolammoniumchloride, enz., Kan worden gebruikt als onder huidafschrikkingen, krassen enzovoort, enzovoort desinfectie of sterilisatie, geschikt voor buiten gebruik. Antiseptisch in sommige media voor natte doekjes is het begrip giftig en gevaarlijk voor de gezondheid overdreven. Sterilisatiecomponent in hoge concentraties kan inderdaad toxiciteit en irritatie hebben, maar in sporen in de natte doekjes, geen pijn, zolang de ouders het niet doen laat de baby een doekjes kauwen, en doe geen doekjes om de toegangsproduct te wissen.

2. Het vochtinbrengende effect: Propyleenglycol is vochtinbrengende en voedende ingrediënten, die vaak gebruikt worden in Wipess en aloë-essentie heeft vochtinbrengend effect, hoewel sommige Wipes samenstelling zeer natuurlijk en veilig lijkt, maar als we geen hydraterende factor hebben, zal de effectiviteit ervan worden verdisconteerd. 3. Wipes materiaal: het materiaal van nat Wipes voor spunlaced nonwoven, basic is de combinatie van viscose en polyester, polyester chemische vezel, en de lijm werd voornamelijk gebruikt voor katoen in natuurlijke vezels, algemene Wipes de grondstof is meerderheid in de verhouding van polyester nonwoven, meer natuurlijke vezel dan grote wipess (katoenen doekjes) zacht, meer geschikt voor de huid van de baby. Dat is alles voor dit artikel. Ik hoop dat het u zal helpen.

We willen geen kleine Wipes onderschatten, een kleine Wipes kan gewoon lijken, dan een klein stukje, het effect is niet klein. Vochtinbrengend, hydraterend, schoonmaken, bacteriën en andere producten zijn allemaal goede producten. Sommige Wipes hebben het effect van het toevoegen van alcoholen aan de toevoeging van bacteriën, maar ook de schade aan de baby wordt geproduceerd. Het neemt ook het vocht van het lichaam weg en laat de huid voelen alsof het ineenstort. Er zijn ook wat Wipes die consumenten trekken van het gevoel van perceptie en ruiken om het geur te geven om smaak toe te voegen. Om het leven van het product te verlengen met conserveermiddelen, of het essentieel of conserverend is, kan de huid van de baby het risico op allergie verhogen. Deze willen allemaal op een veilige manier aan de baby verwijderen om te gebruiken. De baby's Wipes moeten kiezen dat de samenstelling zacht kleurloos is en smaakloos is ideaal.

Wet Wipes fabrikant is uitgegroeid tot een uniek product, kwaliteit uitstekend, de categorie is compleet, de professionele handdoek productie bedrijven, consumentenvertrouwen houden zich aan het concept van kwaliteit eerste, de tevredenheid voor de nieuwe en oude klanten het Wipes product.

Doekjesfabrikant's baby Wipes voor de selectie van notities: 1. Baby Wipes zijn onoplosbaar in water, doe ze alsjeblieft niet in de wc, zodat ze geen verstopping veroorzaken. 2. Als de huid symptomen heeft van wond of roodheid, zwelling, pijn en jeuk, stop als u het gebruikt en raadpleeg de arts tijdig. 3. Zet het niet in hoge temperatuur en zonneschijn. Sluit de zegel na gebruik dicht. 4. Zet het waar de baby handen niet bereiken, om niet te eten. 5. Open de zegelsticker als u het gebruikt, en sluit de sticker wanneer het niet in gebruik is om de zachte doekjes vochtig te houden. 6. Om de baby Wipes nat te houden, kies verschillende soorten Wipes volgens het eigenlijke gebruik.