Huis > Nieuws > Inhoud
De kwaliteit van natte doekjes wordt in detail ingevoerd
Jul 11, 2017

De kwaliteit van natte doekjes wordt in detail geïntroduceerd

Doekjes fabrieksdetails de kwaliteit van de natte doekjes, natte doekjes zijn wegwerp hygiëne producten, meer voor zaken zoals burgerluchtvaart, hotels, restaurants, tentoonstelling en receptieplaats, in de afgelopen jaren als mensen die standaard stijgen, Wipes de persoonlijke consumptie geleidelijk toegenomen, voornamelijk gebruikt in reizen, toerisme en andere outdoor watergebruik is niet handig, en de schoonheid van de kinderverzorging familie. Veeg het gezicht en de handen met het desinfecteren van nat weefsel, dat zowel sanitair als handig is. Echter, verschillende natte doekproducten hebben verschillende GEBRUIKEN.

Gewone natte doek: voornamelijk gebruikt om de huid schoon te maken. Het is niet makkelijk te gebruiken als u uit gaat om water schoon te maken. Lage producten gebruiken warmgewalste (of warme wind) non-woven stoffen, aangezien het basismateriaal, middel- en hoogwaardige producten stofvrij papier (of droog papier) of niet-geweven weefsels als waterstof gebruiken als basismateriaal. Gewone doekjes De vloeibare samenstelling van het vloeibaar mengsel voor gedestilleerd water of zuiver water, desinfectiemiddelen, essentie, vloeibare vloeistof en hoogwaardig product bevat aloë vera, vitamine E, cacao fosfatidezuur, glycerine, malinezuur, zoals huidverzorgingsbestanddelen, gebruik schoonmaken, hydraterende en voedende een keer.

De behoudstechniek van de natte doekjes van natte doekjesfabrikanten: de verschillende soorten vrouwenverzorging Doekjes die in supermarkten verkocht worden, worden op de verpakking gemarkeerd: "Maak de privacy ruimte, blijf weg van de bacteriën, de verse en de goede smaak." "De pH van de vloeistof is in het vrouwelijke menselijk lichaam en kan de pH evenwichten." De ingrediënten zijn chloorhexadine acetaat, triglycerol, gezuiverd water en essentie, enz., Die kan worden gebruikt voor menstruele reiniging, post-toilet gebruik, dagelijkse privacy, enz.

Natte doekjes hebben een zeker remmend effect, maar het algemeen kan niet steriliseren, dit is een speciale aandacht nodig. Doekjes moeten tegelijkertijd zorgvriend gebruiken, aandacht besteden aan de productiedatum en het milieu bewaren, omdat de natte doekjes zeer lang zijn om de omgeving te redden, onder de conditie van hoge temperaturen, wat drugs ingrediënten kunnen wisselvallig zijn, om het gebruikseffect te beïnvloeden. Tegelijkertijd proberen de producten te kiezen met onafhankelijke kleine pakketten. Eenmaal gebruikt, kan het direct worden verwijderd zonder de verpakking van andere producten te beïnvloeden. Als het een groot pakket is, moet het product tijdig afgesloten worden om de veiligheid van de overige producten te garanderen.

Eén, desinfecteer de natte doekjes algemeen om ongevuld en geurig te zijn, om de stimulatie naar de huid zo ver mogelijk te verminderen, het is het beste om ervoor te kiezen geen geurtype te hebben, vooral gevoelige huid.

2. Disinfecterende doekjes kunnen niet worden gebruikt om het gezicht schoon te maken. Gebruik van een gewone Wipes kan de gevoelige gezichtshuid beschadigen. Als u uw gezicht wilt schoonmaken, moet u het op de buitenste verpakking van de doekjes zien: gebruik de woorden om uw gezicht schoon te maken.

Drie Disinfecterende doekjes hebben meestal verschillende soorten verpakkingsvormen, hebben veel 1, 2 tabletten, 10 pillen of 10 patches onafhankelijke outfit, voorwaardelijke zoveel mogelijk kiezen voor een onafhankelijke verpakking, zodat we kunnen proberen om vochtinbrengende en desinfecterende doekjes te houden. Gebruik een niet-onafhankelijk pakket van natte doekjes, na het tekenen van een kaart, moet u de afdichtingsstrip steken, hoge temperaturen of direct zonlicht voorkomen, omdat natte doekjes drogen en het gebruikseffect beïnvloeden.

Vier, moet aandacht besteden aan stimulerende, gebruik geen natte doekjes om het oog direct te verwijderen, de huid om het kantoor te breken, als het gebruik van natte doekjes huidig roodheid, jeuk, stimulerende reactie en zo aan symptoom voorkomt, moet onmiddellijk stoppen met gebruik.