Huis > Nieuws > Inhoud
Het behoud van houtpulp-doekjes
Aug 23, 2017

Het behoud van Woodpulp Wipes
In de supermarkt die een verscheidenheid van vrouwen verzorging van Woodpulp Wipes in de verpakking verkoopt, worden gemarkeerd: "Maak de privacy delen schoon, weg van de bacterie fokken, verfrissende smaak." "PH PH waarde van vrouwen in de menselijke omgeving, kan de pH evenwichten." Ingrediënten omvatten chloorhexidineacetaat, glycerol en puur water en smaak, enz., Geschikt voor menstruele reiniging, toiletgebruik, dagelijkse privacyzorg en ga zo maar door.
Woodpulp Wipes hebben een bepaald bacteriostatisch effect, maar kunnen in het algemeen niet gesteriliseerd worden, wat de aandacht is om speciale aandacht te besteden aan het punt. Tegelijkertijd voor het gebruik van de zorg voor Woodpulp Wipes-vrienden, moet aandacht worden besteed aan de productiedatum en de opslagomgeving, omdat Woodpulp Wipes op het behoud van het milieu zeer hoog zijn, bij hoge temperaturen kunnen sommige farmaceutische ingrediënten volatiel zijn , waardoor het gebruik van de resultaten wordt beïnvloed. Probeer tegelijkertijd een zelfstandig klein pakket producten te kiezen, wanneer eenmaal direct gebruikt kan worden, heeft geen invloed op de verpakking van andere producten. Als het een groot pakket producten is, moet u na het extracten snel verzegeld worden om de veiligheid van de overige producten te waarborgen.
Woodpulp Wipes is een eenmalig gebruik van gezondheidsvoorraden, voorheen gebruikt voor civiele luchtvaart, hotels, restaurants, exposities en andere zaken- en ontvangstplaatsen. In de afgelopen jaren met de verbetering van de levensstandaard, Woodpulp Wipes, is de persoonlijke consumptie geleidelijk verhoogd, Voornamelijk gebruikt in reizen, toerisme en andere openluchtwateren zijn niet handige gelegenheden, evenals thuiszorg en andere jonge kinderen zorg. Met een natte doekjes om het gezicht te wissen, hand, zowel gezondheid en gemak. Echter, verschillende vochtige producten hebben verschillende toepassingen.
Veelgebruikte vochtige doek: voornamelijk gebruikt om de huid te reinigen. Uit de deur is niet makkelijk te gebruiken bij het schoonmaken met water, beide met wegwerp. Lage producten die warmgewalste (of warme lucht) niet-geweven stoffen gebruiken als substraat, middel- en hoogwaardige producten met schoon papier (of droog papier) of niet-geweven spunlace als substraat. Algemene Woodpulp Wipes Gewatteerde vloeibare componenten zijn in het algemeen gedistilleerd water of zuiver water, ontsmettingsmiddel, geur, middelgrote en hoogwaardige producten ontwaterde vloeistof bevat ook aloë vera gel, vitamine E, cacao fosfatidezuur, glycerol, appelzuur en andere huidverzorging ingrediënten, wanneer gebruikt Schoon, hydrateren, bevochtigen een afwerking.
Baby Woodpulp Wipes is toegewijd aan de baby met Woodpulp Wipes, en volwassen Woodpulp Wipes in vergelijking met de baby Woodpulp Wipe dozen zijn relatief hoger, omdat de huid van de baby erg gevoelig is, het is makkelijk om allergieën. Baby pulp natte doekjes zijn verdeeld in gewone Woodpulp Wipes en hand-mond voor Woodpulp Wipes, gewone baby Woodpulp Wipes worden meestal gebruikt om de kleine ezel van de baby te wrijven, hand Woodpulp Wipes gebruikt om de mond en handen van de baby te wrijven.
Alcohol: de rol van alcohol in het natte weefsel is voornamelijk sterilisatie, maar de alcohol is vluchtig, het vochtverlies van de huid kan gemakkelijk afvegen, vochtig en droog voelen, waardoor het ongemak van de huid zorgt, dus niet geschikt voor de baby. Geuren: Kruiden en alcohol worden als makkelijk geacht om stimulerende ingrediënten te produceren, zodat het aroma ook moet worden gebaseerd op de voorkeur van de consument om te kiezen, maar de toename van de samenstelling van de huid om het risico op allergieën te verhogen, dus voor babyproducten , moet ervoor zorgen dat natuurlijk pure Ook, dus, veel merken van natte papieren handdoeken zijn duidelijk gemarkeerd "geen alcohol en specerijen toegevoegd."
Woodpulp Wipes als een nieuwe desinfectie schoonmaakartikelen op de markt kreeg een groot aantal lof en publieke favoriet, de waterloze reinigingsfunctie voor de snelle moderne mensen om snel en gemakkelijk schoon te maken, maar ook om schoon en comfortabel te garanderen. Van de leefomgeving. Woodpulp Wipes producten volgens de verschillende grondstoffen en farmaceutica hebben hoge, middelgrote en lage punten, de prijs is ook heel anders.
Ten eerste, de desinfectie van Woodpulp Wipes meestal niet geurig en geurig, om de stimulatie van de huid te minimaliseren, de beste keuze zonder smaak, vooral gevoelige huid.
Ten tweede, desinfectie Woodpulp Wipes zijn niet allemaal kan worden gebruikt om het gezicht te reinigen, het gebruik van gewone Woodpulp Wipes kan de gevoelige gezichtshuid beschadigen. Als u het gezicht wilt schoonmaken, moet u het in de Woodpulp Wipes op de verpakking zien: kan gebruikt worden om het gezicht van de woorden te reinigen.
Ten derde is de desinfectie van Woodpulp Wipes meestal in verschillende verpakkingsvormen, ongeveer 1, 2, 10 of 10 onafhankelijke, voorwaardelijke zoveel mogelijk onafhankelijke verpakkingen, om te proberen om de pulp natte handdoek vochtigende, desinfectie-effect te behouden. Het gebruik van niet-onafhankelijke verpakkingen van Woodpulp Wipes, pak een post, moet de zeehond onmiddellijk plakken, om hoge temperaturen of direct zonlicht te vermijden, wat resulteert in droge Woodpulp Wipes beïnvloeden het gebruik van de resultaten.
Ten vierde, we moeten aandacht besteden aan irritatie, gebruik geen Woodpulp Wipes rechtstreeks wrijven van de ogen, huidschade, zoals het gebruik van Woodpulp Wipes na huid roodheid, jeuk, stimuleren van de reactie en andere symptomen, moet onmiddellijk stoppen met gebruik.