Huis > Nieuws > Inhoud
De exportvolume en consumptieontwikkeling van viscose doekjes in China
Jul 03, 2017

Het exportvolume en de consumptieontwikkeling van Viscose Wipes in China

Viscose Wipes zijn de niet-geweven (niet-geweven stof), stof, luchtgelegd papier of ander materiaal als drager, met gezuiverd water als productiewater, conserveermiddel, ontsmettingsmiddel, essentie, hardingsvloeistof zoals accessoires, aan het menselijk lichaam of object oppervlak met een schoon, huidverzorgend, bacteriostatische werking, zoals wegwerp toiletpapier.

Viscose Wipes zijn de niet-geweven (niet-geweven stof), stof, luchtgelegd papier of ander materiaal als drager, met gezuiverd water als productiewater, conserveermiddel, ontsmettingsmiddel, essentie, hardingsvloeistof zoals accessoires, aan het menselijk lichaam of object oppervlak met een schoon, huidverzorgend, bacteriostatische werking, zoals wegwerp toiletpapier.

Volgens de toepassing object classificatie, kan worden verdeeld in het menselijk lichaam met viscose met viscose nat handdoek doekjes en object, de voormalige wordt voornamelijk gebruikt voor persoonlijke hygiënezorg, met inbegrip van regelmatige schoonmaak, babyverzorging, zorg voor vrouwen, een ontslag make-up speciale zorg , patiëntenzorg en andere persoonlijke verzorging Viscose Wipes. Deze laatste wordt voornamelijk gebruikt voor het schoonmaken van tafels, schoonmaken met antibacteriële stoffen, inclusief elektronische producten, schoonmaakmiddelen, huishoudelijke schoonmaakproducten, decoraties, onderhoud van het leer en reiniging, autobeperking en de inhoud ervan met een viscose-natte handdoek.

Volgens functionele kenmerken kan het worden verdeeld in gewone Viscose Wipes, Sanitary Viscose Wipes. Van hen hebben gewone Viscose Wipes alleen het reinigingseffect; Sanitaire Viscose Wipes hebben sterilisatie effect, en de snelheid van het doden van bacteriën is over het algemeen groter dan 90%.

Sinds de jaren zeventig zijn Viscose Wipes ontstaan als een gereedschap voor het schoonmaken van drankjes en drankjes. Tot de jaren 1990, met de gezondheid van de consument en de verbetering van de leefkwaliteit, wordt de werking van Viscose Wipes geleidelijk door de benodigdheden voor dagelijkse benodigdheden, groter, de toepassingen en toepassingen uitgebreider. Verbeterd met de toename van het inkomen van mensen, gezondheidsbewustzijn, consumenten om de leefkwaliteit en gezondheidsgewoonten te verbeteren, de vraag naar weggooibare producten is hoger en hoger, Viscose Wipes worden geleidelijk People's Daily benodigdheden. Wereldwijd heeft Viscose Wipes consumentenmarkt eerst in Noord-Amerika, West-Europa en andere ontwikkelde landen, en dan geleidelijk naar de ontwikkelingslanden, zoals de ontwikkeling van Azië-Pacifisch, het moment gestegen op de Europese en Amerikaanse markten volwassen en stabiel, en de Azië-Pacifisch marktontwikkelingspatroon.

Viscose Wipes worden pas in 2000 in ons land geïmporteerd. Hoewel de penetratiegraad van Viscose Wipes relatief laag is in de binnenlandse markt, ontwikkelt de binnenlandse Viscose Wipes industrie snel. Volgens China's papermaking vereniging van professionele commissie van de dagboek, heeft Viscose Wipes geregistreerde fabrikant in China meer dan 1000, voornamelijk in Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Shanghai, Fujian, Hubei, Anhui, Shandong, Liaoning, Beijing en andere plaatsen.

Van 2011 tot 2015 steeg de productie van Viscose Wipes in China van 25,60 miljard tabletten tot 484,9 miljard tabletten, en de jaarlijkse samengestelde groeipercentage bereikte 17,31 procent, volgens de professionele commissie voor levend papier in China. De viscose-handdoekfabriek in Viscose in China steeg van 24,6 miljard naar 24,6 miljard, de samengestelde jaarlijkse groeipercentage van 17,89%, de exportverkoop van Viscose Wipes in China steeg van 10,92 miljard naar 14,26 miljard, een jaarlijkse groeipercentage van 6,90%. Het is te zien dat met de viscose Wipes in China de groeiende vraag naar de markt, Viscose Wipes de exportgroei in China geleidelijk vertraagd is. De binnenlandse marktverkoop van de fabrieksverkoopprocent Viscose Wipes markt in China stijgt ook jaar na jaar.