Huis > Nieuws > Inhoud
Selecteer de doekjes om aandacht te besteden aan wat de details
Jun 26, 2017

Selecteer de Wipes om aandacht te besteden aan wat de details
Wipes hebben meer en meer mensen in de familie binnengekomen, en het gebruik van diverse, brede waaier, zorgt voor veel gemak. Maar mensen in de aankoop van Wipes moeten aandacht besteden aan, als het nodig is om de huidbehoeften van het hoge punt te wissen, omdat veel tijd een gedeelte van het materiaal niet geschikt is voor de Wipes, het menselijk lichaam zal pijn doen en kies dan de Wipes wanneer de aandacht? De zomer wordt over het algemeen gebruikt in het hoogseizoen van Wipes, veel mensen worden gewist, weinig mensen kunnen denken dat het de huid zal pijn doen, maar we weten allemaal dat de Wipes boven het materiaal en voorzorgsmaatregelen zijn geschreven. Deze moeten ook meer betalen aandacht.
Disinfecterende doekjes kunnen gebruikt worden om handen schoon te maken wanneer u handen wist, tafels en stoelen afvegen, voor maaltijden of zonder water en zeep, maar hun effecten zijn hierbij beperkt. Omdat sommige van de ingrediënten die bij het desinfecteren van Wipes voorkomen, ook van invloed zijn op het menselijk lichaam, zoals chloor, bleekpoeder, alcohol, enz., Zullen deze ingrediënten niet op de verpakking worden gemarkeerd, maar zullen de huid, slijmvliezen, ogen, Frequent gebruik maakt de huid droog. Daarom kan het niet gebruikt worden om de ogen, wonden, prive delen direct te verwijderen. De vrouwelijke verzorging Wipes, voeg meestal steriele ingrediënten toe, beweren dat "u de privacy van de site kunt schoonmaken, om te voorkomen dat bacteriën worden veredeling, verfrissende vermijding." Maar raad niet aan om vrouwen vaak hun privé-onderdelen te gebruiken. Hoewel het een bepaalde mate van antibacterieel effect kan spelen, maar het kan niet gesteriliseerd worden, maar het lichaam van het oorspronkelijke zuurbalansbalans van het lichaam breken, waardoor een verscheidenheid aan gynaecologische ziekten worden veroorzaakt.
De huid van de baby is zeer delicaat, dus in vergelijking met volwassen doekjes, hebben baby doekjes hoger nodig. Baby doekjes zijn verdeeld in gewone doekjes (wisselen van de billen) en handdoekjes voor doekjes. Baby Wipes kunnen geen alcohol, geur, conserveermiddelen, fluorescentiemiddelen toevoegen, maar kunnen niet licht worden genomen. Vooral liefhebben om de baby te eten, kunt u de natte handdoek niet aan de hand gebruiken, u kunt een gaas of handdoek in het hete water dompelen om te wrijven.
Hoe te kopen en veilig gebruiken Wipes? Gezondheid administratieve afdelingen te herinneren, in de aankoop moet worden naar de reguliere supermarkt, winkelcentra of apotheken, in de eetkamer bij het gebruik van natte Wipes moet aandacht besteden aan de volgende vier punten:
Een is gekwalificeerd Wipes met zachte, elegante smaak, textuurwit, na gebruik zal niet fluffen. Interne producten moeten vocht bevatten, niet droog zijn; slechte kwaliteit Wipes hebben de neiging om een geur te hebben in het gebruik van een significant pilling fenomeen, en sommige hebben zelfs lang schimmels, de huidirritatie, resulterend in jeuk, pijn gevoel.
Ten tweede moeten de doekjes op de verpakking van de productnaam, de naam van de productiebedrijf, het adres, het gezondheidsvergunningnummer worden gemarkeerd. Productetiketten (inclusief instructies) en promotie-inhoud moeten waar zijn, verschijnen niet of suggereren het effect van de behandeling van de ziekte.
Ten derde moet aandacht worden besteed aan de productiedatum en de geldigheid van het product of het productiepakket en het gebruik van de datum beperken. Niet kopen, gebruik Wipes boven de vervaldatum of niet de vervaldatum aanwijzen.
Vierde, let op om te controleren of de verpakking van het product intact is, koop en gebruik geen verpakte beschadigde producten om te voorkomen dat het product secundaire vervuiling is.