Huis > Nieuws > Inhoud
Onderzoek naar China's Baby Polyester Wipes Industry in 2016-2022
Jul 03, 2017

Onderzoek naar China's baby Polyester Wipes industry in 2016-2022

In de late jaren 1980 begon China een paar binnenlandse bedrijven te produceren Polyester Wipes, Shanghai Hitachi lijn sanitaire producten Co., LTD. (voorheen bekend als Shanghai Carton seven works) is een van de vroegste productie van polyester handdoek producten onderneming, het merk is "alleen liefde" (de onderneming is alleen voor buitenlandse bedrijven om merkproducten te maken), de periode van de Polyester Wipes de belangrijkste producten voor de thuismarkt. In het midden en eind 1990's was het de vroege fase van de ontwikkeling van Polyester Wipes. Beijing Piner Papier Producten Co., LTD., Harbin Jingqi Papier Co., LTD., En Anhui Tongling Bofa Co., LTD., Hebben meer dan 10 platte Polyester Wipes gekocht door Taiwan's Tai Shun bedrijf en zhiqi bedrijf. Changchun Siter Health Products Co., LTD. Heeft Polyester Wipes van de Verenigde Staten, Zwitserland en Spanje geïntroduceerd, verpakt en verpakt. Tijdens deze tijd kan de productie van polyesterhanddoek de opbrengst aanzienlijk verbeteren en de klassen, de externe gebruik (commerciële) producten die het huisverbruik snel verhogen, maar hun gebruik beperkt zich tot de huid schoon met (veeg hun handen en gezicht), een enkele variatie structuur.

Na 2000 is het de snelle ontwikkelingsfase van ons land polyester natte handdoek. Johnson & Johnson (China) Co., LTD. De productie van babyverzorging van polyesterhanddoek na binnenkomst van de binnenlandse markt, onze chief engineer Mr Fly eerst om minder te betalen in het binnenlandse onderzoek en ontwikkeling van de eerste binnenlandse Polyester Wipes apparaten, de binnenlandse Polyester Wipes apparatuur in binnenlandse, dan in het veld van de onderneming.

De plotselinge SARS-uitbraak in 2003 maakte de gesteriliseerde Polyester Wipes de meest populaire goederen in de markt. Naarmate de hoeveelheid producten sterk toegenomen is, verscheen het zelfs in Beijing en andere steden. Na SARS, mensen gezondheid bewustzijn van het versterken in het algemeen, sterke vraag naar de markt voor de ontwikkeling van Polyester Wipes apparatuur productie biedt de mogelijkheid om binnenlandse Polyester Wipes apparatuur industrie industrie is snel aan het ontwikkelen. Polyester handdoek producenten om de jinjiang heng papier co., LTD., Guangxi Shu Ya familie levensmiddelen producten co., LTD., Baoding YiHou in papier co., LTD., Zoals productiecapaciteit van grote bedrijven en honderden kleine bedrijven . Momenteel zijn er honderden merken van polyester natte handdoekproducten op de binnenlandse markt, en er zijn veel uitvoer van hoogwaardige producten, en ook het aantal vaste merkverwerkende producten neemt toe.

In China worden er tussen 20 en 30 miljoen baby's geboren en tussen de 8 en 36 maanden zijn er ongeveer 45 miljoen baby's en 312 miljoen kinderen en 80 miljoen kinderen zijn 0 tot en met 4 jaar. In de volgende 10 tot 20 jaar zullen binnenlandse zuigelingen met Polyester Wipes sterke ontwikkelingsvooruitzichten hebben. Speciaal polyester baby nat doekjes in 2009-2012 liet zien hoe de marktcapaciteit verruimd is, de marktcapaciteit van 8.593 miljard stuks, 2009, 2010, 10.208 miljard, als de gezondheidszorg bewustwording, babygroep naar het toenemende aantal toepassingen, marktcapaciteit tot 12.372 miljard, 2011, 2012, de marktcapaciteit van 14,65 miljard stuks.

Veel bedrijven alleen tentatief in de Polyester Wipes markt, nam het niet als een volledig onafhankelijke productcategorie om te drukken, omdat het tijdelijk niet kan normaal weefselmarkt, de behoeften van mensen worden, zodat de algehele markt verkoop, fabrikanten om investeringen te bevorderen en de perceptie van de consument van de beperkingen ervan, zoals Polyester Wipes weg van echt onafhankelijke markt is er nog steeds een bepaalde afstand. "Maar we moeten zien, deze een paar jaar is de acceptatie van de consument voor de spontaniteit van Polyester Wipes geleidelijk volwassen, de onderneming, er zijn veel mensen die kopen, Polyester Wipes markt staat voor een geweldige kans."

De industrie voorspelt dat China's polyester natte handdoekmarkt in een 'blowout stage' staat en zal worden aangedreven door een klein evenement dat de groei in de industrie zal richten. Kan een speciale periode van griep dit kleine ding worden? Huishoudelijke Polyester Wipes soorten zijn nog steeds beperkt tot de regelmatige schoonmaak natte doekjes, antibacterieel polyester type, en in de wereld, vooral in Noord-Amerika, Europa en andere ontwikkelde landen en regio's van de Polyester Wipes, die ver boven het cognitieve bereik van mensen liggen, in de binnenlandse inhoud tafel desinfectie van polyester handdoek is een is in grote mate populair in het buitenland, de uitgebreide binnenlandse voorbeelden. Daarom is de binnenlandse polyester natte handdoekmarkt ook in lijn met de internationale. Bedrijven begrijpen ook dat de marktontwikkelingen buiten de controle zijn, en als de polyester handdoekmarkt stijgt, moeten ze snel volgen. In deze zin is het maar een kwestie van tijd voordat de markt van Polyester Wipes is ontploffen.