Huis > Nieuws > Inhoud
Voorzorgsmaatregelen voor gebruik van houtslijparrest veegt
Jul 20, 2017Voorzorgsmaatregelen voor gebruik van het houtslijparrest veegt

Houtpulp baby afveegt fabrikanten houtslijparrest veegt, voor details verwijzen wij u naar onze website product display, op hetzelfde moment ook heten u welkom om te informeren naar de details, de huid van uw baby is zeer gevoelig, dus we moeten aandacht besteden aan bij het gebruik van het volgende: 1. de baby Houtslijparrest veegt onoplosbaar in water, doen niet weggooien in het toilet, om niet te congestie veroorzaken. 2. als de huid de symptomen van de wond of roodheid heeft, zwelling, pijn en jeuk, gelieve te stoppen met het gebruik en de huisarts in de tijd. 3. Gelieve te niet zet het op de plaats waar de hitte en zonlicht kunnen verlichten. Sluit het zegel na gebruik. 4. zet het waar de handen van de baby niet bereiken, om niet te eten. 5. Gelieve de zegel sticker-systeem.belangrijkste open en sluit de sticker wanneer niet in gebruik het zachte hout natte handdoek om vochtig te houden. 6. om bij te houden van de baby natte handdoek vochtig, verschillende soorten drijfmest moeten doekjes worden geselecteerd volgens het daadwerkelijke gebruik. 7. gebruik baby hout NAT veegt af in de winter de houten drijfmest natte doekjes op de kachel of naast warme plaatsen.

Het bedrijf houdt zich aan de bedrijfsfilosofie van "people-oriented, pursuit of excellence". , waar een groep van vele jaren van professionele en technische personeel bezig met sanitaire producten industrie, productontwikkeling, ontwerp, locatie en de uitbreiding van productiebeheer, markt en service, zijn gebaseerd op een hoge begin punt, hoge normen van moderne modus.

Fabrikant houtslijparrest veegt af om je te leren hoe te kiezen voor het houtslijparrest veegt: zelfs wanneer de Kies en koop houtslijparrest veegt hoge en lage kwaliteit houtslijparrest veegt onderscheiden, hoge kwaliteit houtslijparrest veegt er zullen een soort donzig elegante geur, geen maand geur, en inferieur houtslijparrest veegt hebben duidelijk irriterende geur. In het algemeen, hoge kwaliteit houtslijparrest veegt zijn gemaakt van niet-geweven stof, en de textuur is zacht en wit, zonder eventuele onzuiverheden, inferieur hout drijfmest veegt zal hebben voor de hand liggende onzuiverheden. In het gebruik, de hoge kwaliteit hout drijfmest natte handdoek hoeft niet het haar, de inferieure hout drijfmest natte handdoek heeft de hand liggende starten van haar, heeft de stimulatie effect op de huid, gemakkelijk laat de persoon produceert het gevoel van jeuk.

Let op dat de buitenste verpakking moet boven producent naam en adres, telefoonnummer, houdbaarheid, werkzame bestanddelen, het nummer van de fabricagepartij van productie, productiedatum, hygiëne licentie, de uitvoering van de standaard van de gezondheid, de instructies en de zaken nodig aandacht, enz.

Houtslijparrest veegt handdoek fabriek detail de kwaliteit van het houtslijparrest veegt: houtslijparrest veegt handdoek is wegwerp hygiëneproducten, meer voor zoals de burgerluchtvaart, hotels, restaurants, het tentoonstellingsterrein voor de zakelijke en de receptie, in de afgelopen jaren als de levensstandaard van de mensen opkomst, houtslijparrest veegt persoonlijke consumptie geleidelijk toegenomen, voornamelijk gebruikt in reizen, toerisme en andere buiten water is niet handig, en de properheid van de infant care familie. Veeg het gezicht en de handen met vochtige tissues, die zowel handig als sanitair te ontsmetten. Verschillende natte doek producten hebben echter verschillende toepassingen.

Gewone natte doek: voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid. Het is niet makkelijk te gebruiken wanneer u tot schoon water uitgaat. Laagwaardige producten gebruik hete gerold (of hete wind) niet-geweven stoffen als het basis materiaal, medium en high grade producten gebruik stofvrije papier (of droog papier) of water stekels niet-geweven stof als het basismateriaal. Gewone houtslijparrest veegt zijn algemene voor gedestilleerd water of water van de puur uitloging van vloeibare ingrediënten, ontsmettingsmiddelen, essentie, uitloging vloeibare middellange en top kwaliteit product bevat aloë vera, vitamine E, cacao phosphatidic zuur, glycerine, appelzuur, zoals huid Care ingrediënten, schoonmaken, hydraterende en voedende één keer gebruiken.