Huis > Nieuws > Inhoud
Polyester Wipes gebonden textielvlies
Jun 16, 2017

Polyester Wipes gebonden textielvlies


Het vlies stof gebruikt voor de productie van Polyester Wipes is: het is niet geweven door een enkelvoudige draad, gebreide samen, maar de vezels zijn direct gebonden samen met fysieke middelen, dus wanneer je krijgt als je stok in je kleren, u vinden zult dat er niet een root-draad. Gebonden textielvlies doorbreken van het beginsel van de traditionele textielindustrie, en heeft een kort proces, productiesnelheid, hoog rendement, lage kosten, kunnen worden gebruikt als Polyester Wipes fabrikanten productie van grondstoffen en andere kenmerken.

Non-woven (ook bekend als nonwoven), is een nieuwe generatie van milieuvriendelijke materialen, met water afstotend, ademend, flexibel, niet-verbranding, niet-toxisch niet-irriterend, rijke kleuren en zo verder. Polyester Wipes wordt wijd gebruikt in de product-substraat. Het materiaal als geplaatst in de outdoor door de natuurlijke ontleding van de langste levensduur van slechts 90 dagen, geplaatst op de kamer binnen 5 jaar na ontleding, niet-giftig, smaakloos, branden en zonder eventuele oude materiaal, die het milieu niet vervuilen doet, zodat de daaruit voortvloeiende bescherming van het milieu de geschikt voor wassen en andere objecten. Het maakt gebruik van spraakmakende segmenten, korte vezels of filamenten vormen nieuwe vezel producten met een zacht, ademend en vlakke structuur, gevormd door een verscheidenheid van web vorming van methoden en technieken van de consolidatie.

Het heeft de kenmerken van korte processtroom, hoog rendement, lage kosten, snel ras verandering, grote verscheidenheid aan grondstoffen en andere kenmerken, niet-geweven stoffen volgens de verschillende productieprocessen kunnen worden onderverdeeld in:

1. gebonden textielvlies, Engelse naam nonweaven, ook vertaald als gebonden textielvlies. Het is een textiel- en de vorming van het weefsel, maar de textiel korte vezels of filamenten oriëntatie of willekeurige ondersteuning, de vorming van de structuur van de vezel, waarna gebruik mechanische, thermische of chemische methoden zoals versterking van. Gewoon spreken: het is niet geweven door een eendraadsgarens knoop samen, maar de vezel rechtstreeks via de fysieke methode van bonding samen, dus als je je kleren in de naam van de kleverige, vindt, is niet een wortel van de wol.

2. niet-gefabriceerd, zolang het materiaal vezels, met inbegrip van polyester vezel, polypropyleen vezel, glasvezel, carbon fiber en natuurlijke vezels (zoals gerecycled katoen vezel, linnen, hennep, jute en sisal vezels, enz.), enzovoort.

3. gebonden textielvlies productiemethoden zijn meer, maar in feite met inbegrip van de voorbereiding van de grondstof, netwerk, netwerk versterking, afwerking en rollen in vijf productieprocessen. Voorbereiding van grondstoffen, met inbegrip van fiber opening, mengen, onreinheid, tanken agent en antistatische agent, het is noodzakelijk om de kwaliteit van het voorbereidingsproces voor het netwerk. Het netwerk is de fase van de vorming van het web van de vezel, dat een van de stappen van belangrijke verwerking voor de productie van gebonden textielvlies is. De kwaliteit van het web rechtstreeks invloed op de prestaties en het gebruik van de gebonden textielvlies. Gebonden textielvlies mesh methode is voornamelijk droge, natte, polymeer extrusie drie. Versterking van het web is een belangrijk proces voor het maken van het web met een bepaalde sterkte en de vorming van een gebonden textielvlies structuur. Het heeft een beslissende invloed op de kwaliteit van het product. Op dit moment de meest gebruikte versterking methoden zijn mechanische versterking, chemische versterking en nog steeds zwanger met versterking. De afwerking proces omvat drogen, bakken, afwerking, calender, egrenering, conserveren, stapelen, verven, afdrukken, knippen, enz. Het doel is het verbeteren van de prestaties van het eindproduct, het toevoegen van schoonheid. Tot slot, de gebonden textielvlies worden opgerold, zoals vereist