Huis > Nieuws > Inhoud
Polyester Wipes makkelijk te gebruiken, kies meer aandacht
Aug 02, 2017

Polyester Wipes makkelijk te gebruiken, kies meer aandacht
1, geboren pasgeboren huid delicaat, elk toilet, veeg met een baby natte doekjes, maak kleine kont schoon, comfortabel.
2, met de baby om veel ongemak uit te gaan, uitgaan om een zak nat nat weefsel te dragen, kan het kleine gezicht, kleine vuile handen en stinkende ezel op elk moment wissen, het is heel handig.
Natte papieren handdoeken om punten te kopen
Merk op dat de verpakking boven de fabrieksnaam, de plaats, de telefoon, de houdbaarheidsduur, de actieve ingrediënten, het productiebonnummer, de productie datum, het gezondheidsvergunningnummer, de implementatie van gezondheidsnormen, instructies en voorzorgsmaatregelen, enzovoort, moeten zijn.
· Let op dat verschillende toepassingen van Polyester Wipes hun eigen houdbaarheid hebben.
· "Gewone Polyester Wipes" wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid, de houdbaarheid is over het algemeen 6 maanden - 3 jaar.
"Disinfectie Polyester Wipes" is verdeeld in twee soorten, een voor kleine wonden en de omliggende huid schoon en desinfectie; de andere is een breed spectrum bactericide effect voor huidreiniging, gladding, desinfectie, sterilisatie en dagelijkse benodigdheden, gezondheid Sanitair reiniging desinfectie, de twee sterilisatie Polyester Wipes houdbaarheid van 2 jaar.
"Baby Care Polyester Wipes" is ontworpen voor het schoonmaken en verzorgen van baby gezichten of heupen, de houdbaarheid is over het algemeen 1,5-3 jaar.
"Speciaal Polyester Wipes" voor vrouwen make-up "houdbaarheid is over het algemeen 3 jaar; "Mevr. Zorg voor Polyester Wipes" houdbaarheid is over het algemeen 1 jaar.
Aandacht voor sensorisch
Gekwalificeerde Polyester Wipes zijn zacht, elegant smaak, textuurwit, na gebruik zal niet fluffen.
· Let op de afdichtbaarheid
Polyester doekjes moeten verzegeld zijn, geen schade; Boxed en ingeblikte Polyester Wipes verpakkingen moeten compleet zijn, geen schade. Verpakkingstichting is goed, om de effectiviteit van sterilisatie van Polyester Wipes sterilisatie te handhaven. Neem de Polyester Wipes, moet onmiddellijk de afdichting plakken om hoge temperaturen of direct zonlicht te vermijden, waardoor Polyester Wipes droog zijn en het gebruik van de resultaten beïnvloeden.
Let op irritatie
Gebruik geen Polyester Wipes rechtstreeks Sassafra's ogen, middenoor en slijmvlies, zoals het gebruik van Polyester Wipes na huidroodheid, jeuk, irritatie en andere symptomen, moet onmiddellijk stoppen met gebruik, ernstig moeten naar de ziekenhuis noodkamer gaan.
Op dit moment kan de levering van Polyester Wipes servetten verdeeld worden in twee categorieën, één voor de Polyester Wipes (ook wel nat handdoeken, natte papieren servetten genoemd), de andere voor de gezondheid van Polyester Wipes (ook wel zacht Polyester Wipes, Baby Sanitair Polyester Wipes, Vrouwen Sanitair Polyester Wipes, enz.), Voornamelijk voor het reinigen van de huid.
Volgens de nationale normen moeten de hygiëne Polyester Wipes producten naast microbiële indicatoren voldoen aan de gezondheidsnormen die door de beperkte waarde zijn voorgeschreven, maar ook op E. coli en Staphylococcus aureus een bepaald bactericide effect hebben. Sommige van deze producten hebben ook een bepaalde rol bij het doden van schimmels, zoals Candida albicans, naast voedingsmiddelen en dranken, kunnen sommige producten ook worden gebruikt voor baby of vrouwen vulva schoon.
Het is aan te raden dat consumenten bij de aankoop van sanitaire Polyester Wipes aandacht besteden aan het volgende:
Ten eerste moet de productverpakking intact zijn, het interne product moet vocht bevatten, niet droog zijn.
Ten tweede, het verpakkingslogo duidelijke normen, zoals: de implementatie van gezondheidssignalen, productie-eenheden, adres, telefoon, instructies en voorzorgsmaatregelen.
Ten derde moet het logo ook: gezondheidsadministratie afdeling van het goedkeuringsnummer of productrecord en gezondheidsvergunningnummer van de productieplaats.
Ten vierde, de productie partij nummer, geldigheid of houdbaarheid.
5, andere relevante informatie, zoals: actieve ingrediënten, microbicide prestaties en de rol van de tijd, de toepassingsomgeving.
Daarnaast dient het gebruik van sanitaire Polyester Wipes ook aandacht te besteden aan:
1, Sanitair Polyester Wipes droog eens dat verlies van bactericide effect, dus als de sterilisatie tijd te lang is, kunnen producten niet het juiste bactericide effect spelen.
2, het sanitair Polyester Wipes sterilisatie effect is beperkt, speelt voornamelijk een rol in schoonmaak en sanitatie, kan niet als ontsmettingsmiddel worden gebruikt, wanneer eenmaal geïnfecteerd met pathogene micro-organismen ook desinfecterende behandeling moeten gebruiken.