Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe te identificeren van de inferieure Cellulose doekjes
Jul 20, 2017Hoe te identificeren de inferieure Cellulose veegt

De Cellulose veegt in de markt kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: één klasse wordt ontsmet door zelf, maar het kan niet het desinfecteren van andere items, die de huid zorg component, die alleen kan worden gebruikt voor skin care bevatten.

Desinfectie is, een ander soort niet alleen zelf maar ook voor andere items kan ook worden gebruikt met de functie van desinfectie desinfectie natte doekjes, cellulose kan worden gebruikt voor het maken van de huid schuren, krassen en andere ontsmetting of sterilisatie, algemene zal geven aan de desinfectie of sterilisatie in verpakkende componenten. Kan worden gezien, gaan best kiest de ontsmetting cellulose handdoek die sterilisatie functie heeft.

Wanneer de Kies en koop te onderscheiden van de goede en slechte Cellulose veegt, kwalitatief hoogwaardige vezel veegt er zal zijn een soort donzig elegante geur, geen maand geur, veegt en inferieur cellulose heeft duidelijk irriterende geur. Over het algemeen kan hoogwaardige die cellulose veegt zijn gemaakt van niet-geweven stof, en de textuur is zacht en wit, zonder eventuele verontreinigingen, en de inferieure Cellulose veegt duidelijk onzuiverheden. In het gebruik, de kwaliteit cellulose natte handdoek hoeft niet het haar, de inferieure cellulose natte handdoek heeft duidelijk haar, heeft het effect van de stimulatie op de huid, het gevoel dat de persoon produceert de jeuk gemakkelijk.

Nodig aandacht te besteden aan is, desinfectie Cellulose veegt hebben een houdbaarheid, houdbaarheid, sterilisatie van het ingrediënt zal verminderen, dus vóór gebruik om te zien of Cellulose veegt in de garantieperiode. Merk ook op dat het gekochte Cellulose veegt licentie mag worden uitgevoerd door de afdeling gezondheid. Als deze voorwaarden beschikbaar zijn, zal de Cellulose veegt u koopt waterdicht zijn.

Hoe om te onderscheiden van cellulose natte handdoek

1. Zet de Cellulose veegt aan de rand van je neus en ruiken. Als er een hoogwaardige Cellulose veegt, kunnen we een zachte, rustige elegante smaak zonder enige irritatie ruiken. Als er een tas van inferieure Cellulose veegt, kunnen we een duidelijke penetrante geur ruiken wanneer we het ruiken.

2. kwalitatief hoogwaardige Cellulose veegt zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. We kunnen zien dat er geen spinnen wit en geen onzuiverheden. Cellulose veegt hen en inferieur grondstof is zeer slecht, dat we kunnen zien dat er duidelijk onzuiverheid, hoogwaardige vezel in gebruik proces veegt, zal er geen duidelijk fluffiness, doekjes en inferieur cellulose in gebruik proces duidelijk fluffiness heeft.

3. na het verwijderen van de Cellulose veegt, als de natte handdoek van cellulose beschimmelde is en meeldauw, mag de Cellulose afveegt niet worden gebruikt. Als u de irritatie van uw huid tijdens het gebruik van een Cellulose veegt denkt, moet je stoppen met het gebruik ervan onmiddellijk, om niet meer schade veroorzaken.