Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe kies je polyestervezels juist
Sep 13, 2017

Hoe Polyester Wipes correct kiezen
Bij de aankoop van Polyester Wipes onderscheiden zich ook hoge kwaliteit Polyester Wipes van hoge kwaliteit, Polyester Wipes van hoge kwaliteit hebben een zachte en elegante geur, zonder irritante geur, en Polyester Wipes van hoge kwaliteit hebben een duidelijke irriterende geur. In het algemeen zullen hoogwaardige Polyester Wipes met niet-geweven stoffen, zacht textuurwit, zonder onzuiverheden, Polyester Wipes van laagwaardige kwaliteit zijn, duidelijk onzuiverheden zijn. Polyester Wipes van hoge kwaliteit zullen niet fluffen, Polyester Wipes van hoge kwaliteit zijn voor de hand liggende fluff, de huid heeft een stimulerend effect, het is gemakkelijk om jeuk te voelen.
Merk op dat de verpakking boven de fabrieksnaam, de plaats, de telefoon, de houdbaarheidsduur, de actieve ingrediënten, het productnummer, de productiedatum, het gezondheidsvergunningnummer, de implementatie van gezondheidsnormen, instructies en voorzorgsmaatregelen enzovoort moeten zijn.
Merk op dat de houdbaarheid van verschillende toepassingen van Polyester Wipes hun eigen houdbaarheid heeft. "Gewone Polyester Wipes" wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid, de houdbaarheid is over het algemeen 6 maanden - 3 jaar. "Speciaal voor het reinigen en verzorgen van baby heupen," Speciaal Disinfection Care Polyester Wipes ", is de houdbaarheid over het algemeen 1,5-3 jaar. "Dames make-up speciale Polyester Wipes", de houdbaarheid is over het algemeen 3 jaar. "Damesverzorgingsdisinfectie Polyester Wipes", de houdbaarheid is over het algemeen 1 jaar.
"Disinfectie Polyester Wipes" is verdeeld in twee soorten, een voor kleine wonden en de omliggende huid schoon en desinfectie; de andere is een breed spectrum sterilisatie effect voor huidreiniging, gladding, desinfectie, sterilisatie en dagelijkse benodigdheden, sanitair Van de schone sterilisatie, de twee sterilisatie Polyester Wipes houdbaarheid van 2 jaar.
Aandacht voor sensorisch
Gekwalificeerde Polyester Wipes zijn zachte, elegante smaak, textuurwit, niet pluizig na gebruik.
Let op de zegel
Zakken van Polyester Wipes dienen te worden afgesloten, geen schade; Boxed en ingeblikte Polyester Wipes verpakkingen moeten compleet zijn, geen schade. Verpakkingstichting is goed, om de effectiviteit van sterilisatie van Polyester Wipes sterilisatie te handhaven. Nadat u de Polyester Wipes hebt genomen, moet u de seal onmiddellijk plakken om hoge temperaturen of direct zonlicht te vermijden, waardoor Polyester Wipes droog zijn en het gebruik van de resultaten beïnvloeden.
Opmerking irritatie
Gebruik geen Polyester Wipes rechtstreeks Sassafras ogen, middenoor en slijmvlies, zoals het gebruik van Polyester Wipes na huidirritatie, jeuk, irritatie en andere symptomen, moet onmiddellijk stoppen met gebruik, ernstig moeten naar de ziekenhuis noodkamer gaan.
Polyester Wipes in de zomer is een must van de mensen geworden om te delen, niet alleen om het zweetlichaam te verwijderen, maar ook om het lichaam waterdamp te brengen, mensen voelen zich cool. Maar de keuze van Polyester Wipes is ook een vaardigheid, Polyester Wipes fabriek nu om u te leren hoe Polyester Wipes te kiezen.
Let eerst op dat de verpakking boven de fabrieksnaam, de plaats, de telefoon, de houdbaarheidsduur, de actieve ingrediënten, het productiepakketnummer, de productiedatum, het gezondheidsvergunningnummer, de implementatie van gezondheidsnormen, instructies en voorzorgsmaatregelen enzovoort moeten zijn.
Ten tweede, let op verschillende toepassingen van Polyester Wipes hebben hun eigen houdbaarheid.
1. "Gewone Polyester Wipes" wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid, de houdbaarheid is over het algemeen 6 maanden tot 3 jaar.
2. "Disinfectie Polyester Wipes" is verdeeld in twee soorten, een voor kleine wonden en de omliggende huid schoon en desinfectie; een ander met een breed spectrum van bactericide effect voor huidreiniging, gladding, desinfectie, sterilisatie en dagelijkse benodigdheden, gezondheid Sanitair reiniging desinfectie, de twee sterilisatie Polyester Wipes houdbaarheid van 2 jaar.
3. "Baby Care Polyester Wipes" speciaal voor het schoonmaken en verzorgen van baby gezicht of billen, de houdbaarheid is over het algemeen 1,5 tot 3 jaar.
4. "Mevrouw make-up speciale Polyester Wipes" houdbaarheid is over het algemeen 3 jaar; "Mevr. Zorg voor Polyester Wipes" houdbaarheid is over het algemeen 1 jaar.
Ten derde, let op de gevoeligheid: gekwalificeerde Polyester Wipes met zachte, elegante smaak, textuur, wit, na gebruik zal niet fluffen.
Vierde, let op de zegel: zak Polyester doekjes verpakking moet verzegeld zijn, zal niet beschadigd zijn; Boxed en Polyester Wipes verpakkingen verpakkingen moeten compleet zijn, niet beschadigd zijn. Verpakkingstichting is goed, om de effectiviteit van sterilisatie van Polyester Wipes sterilisatie te handhaven. Nadat u de Polyester Wipes hebt genomen, moet u de seal onmiddellijk plakken om hoge temperaturen of direct zonlicht te vermijden, waardoor Polyester Wipes droog zijn en het gebruik van de resultaten beïnvloeden.