Huis > Nieuws > Inhoud
Kenmerken van katoenen handdoeken
Jul 04, 2018

Kenmerken van puur katoenen handdoeken

1, hygroscopiciteit: katoenvezel materiaal heeft een goede vochtopname, in normale omstandigheden kan katoenvezels water absorberen uit de omringende atmosfeer, het vochtgehalte is 8-10%, dus het contact met de menselijke huid, maakt mensen zich zacht en niet rigide. Als de vochtigheid van het katoenen doek wordt verhoogd en de omgevingstemperatuur hoger is, zal het watergehalte in de vezel volledig verdampen, zodat de stof de staat van de waterbalans kan behouden en mensen zich comfortabel kan voelen.

2, vochtretentie: omdat katoenvezel een slechte geleider van warmte en elektriciteit is, is de warmtegeleidingscoëfficiënt erg laag, en omdat de katoenvezel zelf veel gaten heeft, hoge elasticiteit, waardoor katoenvezels veel lucht kunnen verzamelen, lucht is de slechte geleider van warmte en elektriciteit, dus dit soort katoenvezel heeft een goede vochtretentie.

3, alkali-resistentie: deze katoenvezel tegen alkali-resistentie heeft een zeer goed effect, omdat katoenvezel in de alkali-oplossing katoenvezel beschadiging zal veroorzaken, zodat de katoenvezel bevorderlijk is voor de verontreiniging van het wassen, en het materiaal niet zal beïnvloeden van de handdoek zelf.

4, hygiëne: omdat katoenvezels natuurlijke vezels zijn, zijn hun belangrijkste componenten cellulose, en ze hebben ook een kleine hoeveelheid wasachtige substanties en stikstofhoudende stoffen en pectine. De katoenen stof is op vele manieren getest en getest. Er is geen stimulatie en geen negatief effect op het contact tussen het weefsel en de huid. Lang dragen is gunstig voor het menselijk lichaam en heeft goede hygiënische prestaties.

Hangzhou U-cloths Commodity Co., Ltd.

Wij zijn een professionele fabrikant van reinigingsdoekjes uit China.

Adres: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao Town

Plaats: Linan, Hangzhou

Staat: Zhejiang

Postcode: 311301

Land: China

Beheerder: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728