Huis > Nieuws > Inhoud
Baby Rayon veegt zeven misverstanden af, weet je dat?
Sep 25, 2017

Baby Rayon wist zeven misverstanden, weet je dat?
Baby moeder weet allemaal dat baby Rayon Wipes heel gemakkelijk te gebruiken, handig, schoon, gemakkelijk is, maar je gebruikt de baby Rayon Wipes echt goed, de volgende zeven baby Rayon Wipes gebruiken fouten, weet je dat? In het belang van de gezondheid van de baby, volg de Henan Rayon Wipes-fabrikanten om het te zien.
Misverstand 1: Veeg ogen en oren af met Rayon Wipes
Ogen en oren van de plaats, meer slijmvliezen, gevoeliger. Als u Rayon Wipes gebruikt om het vuil hier te reinigen, kunt u niet alleen een schone, maar gemakkelijk te verergeren bacteriële infectie aan. Dus Bao moeder die, of eerlijke en praktische gezondheid wattenstaafje (let niet op een wattenstaafje, desinfectie niveau anders) beetje bij beetje schoon het!
Misverstand 2: groot = veiligheid
Xiao Bian om moeders te geven die koud water gieten, gebruik de grote niet om het hart te troosten. Wanneer u baby Rayon Wipes koopt, let dan op de samenstelling van het product op de verpakkingstas, mag geen alcohol, fluorescerend middel, bleekpoeder, chemische geurstof bevatten, pigmenteer deze niet-veiligheidsartikelen. Ook wordt eraan herinnerd dat de inhoud van de producttabel zo eenvoudig mogelijk is.
Misverstand 3: kies het materiaal zacht als
Rayon Wipes voelt alsof ze zacht zijn, maar ze zijn niet noodzakelijkerwijs gemaakt van natuurlijk materiaal, synthetische vezels zijn ook mogelijk om dit effect te bereiken. Rayon-doekjes op het oppervlak van het materiaal zijn ongelijk, het meest geschikt voor de baby-gevoelige huid is: natuurlijke katoenen niet-geweven stoffen en geweven stoffen.
Natuurlijke katoen niet-geweven stoffen: katoen textuur, geen chemische vezels toe te voegen, kan zich niet veroorloven om bladerdeeg, flexibel en dik.
Geweven stof: bevat meer natuurlijke houtpulp, zacht en dik, voelt goed aan.
De tweede is de bamboevezel niet-geweven stoffen, hoewel met een natuurlijk antibacterieel effect, maar de zachtheid is niet goed genoeg.
Tot slot, de zwarte lijst is opgenomen in de gewone polyester niet-geweven stoffen, lage kosten, kan chemische vezels bevatten, gemakkelijk om de huid te stimuleren.
Misverstand 4: lichte geur, zeer goede geur
Elke geurige baby Rayon Wipes bevat verschillende hoeveelheden chemische geurstoffen, die de huid van de baby direct zullen stimuleren. Het wordt aanbevolen dat de moeders die geen geurige Rayon Wipes kiezen, het het beste is om medische klasse EDI zuivere wateringrediënten, puur en geurig, veilig en zacht, voor de baby te bevatten om een huidbeschermende barrière te creëren.
Misverstand 5: een rayon veegt herhaaldelijk af
Een Rayon Wipes veegt zijn mond af en veegt zijn hand af en veegt het speeltje af, hoewel het "energiebesparend" klinkt, maar het ziet geen kruisbesmetting van de bacteriën die het blote oog niet kan waarnemen. Dit potentiële gevaar is als een tijdbom, als de baby diarree, zwelling van de huid houdt, zult u waarschijnlijk op de hoogte zijn van de ernst van het probleem.
Misverstand 6: nadat het zegel niet is gebonden
Rayon Wipes-zak als deze niet is verzegeld, kan geen bacteriostatisch effect hebben. Dus geef niet om de moeder, het is noodzakelijk om die afdichtingen zeer strak product te kopen, maar ook in gebruik, het tijdig verbinden van open delen, om onnodige bacteriële infecties te voorkomen.
Misverstand 7: wrijf Rayon Wipes, was je handen niet
Wrijf Rayon Doekjes en was je handen zijn twee verschillende reinigingsgraden, moeders willen niet lui zijn voor hun eigen excuus. In de buitenlucht kan Rayon Wipes snel worden gebruikt. Op de plaats waar u uw handen gemakkelijk kunt wassen, vraag Rayon Wipes niet altijd om de hand aan te raken, gebruik geen schoon water, maak de handen grondig schoon, bacteriën kunnen gemakkelijk terugkomen.
Ik hoop dat de moeder die dit artikel heeft gezien, om de baby gezond te maken, we de baby de baby Rayon Wipes-tijd geven om meer aandacht te besteden.